Wings of Riches

Uppskattar du saker som är estetiskt tilltalande, eller har du kanske bara en förkärlek för älvor och dess vackra och mystiska värld? Oavsett vilket, så är i så fall Wings of Riches från utvecklaren NetEnt helt klart en slot för dig.

Här möter du sockersöta älvor, gulliga små kryp – och allting ramas in av en grönskande, harmonisk, spelplan.

Naturligtvis bjuder spelet också på spännande features, i form av wilds, spreading wilds, scatters, free spins och slumpmässiga multiplikatorer.

Här kan du spela Wings of Riches

Wings of Riches kan du spela hos exempelvis Bethard, Casumo eller Cherry Casino. Alla dessa aktörer har en svensk licens för spel, vilket innebär att du kan se fram emot skattefria vinster, på varenda krona du vinner. De är också erkänt seriösa aktörer, med ett stort och intressant utbud av olika spel, och om du inte har spelat där sedan innan, så kan du dessutom ha en generös välkomstbonus att se fram emot.

wings of riches

Snurra Wings of Riches hos Casumo

Wings of Riches – speluppbyggnad

När det kommer till hur spelplanen är uppbyggd har de satsat på en klassisk uppbyggnad bestående av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Spelet har dessutom en relativt hög RTP, som ligger på 96.63%. Med tanke på att denna dessutom kombineras med en låg till medel volatilitet kan man här se fram emot att håva in vinster ganska ofta.

Insatserna går från 2 kr till 4 000 kr – vilket innebär att detta spel tilltalar en väldigt bred spelarpublik, då alla ifrån småspelaren till high rollern kan lägga insatser efter sin plånbok i detta spel.

Vackra symboler och spännande features

Spelets symboler är otroligt estetiskt tilltalande, och för en gångs skull har en speltillverkare tagit steget bort ifrån de klassiska spelkortsvalörerna helt och hållet. Spelets lägre betalande symboler består istället av näpna små blommor, som är så gulliga att se på att det inte gör någonting att de inte ger någon vidare vinst.

De högre betalande symbolerna består av älvorna och de rara små insekterna. Som högst kan du från dessa symboler få 75 gånger din insats – och för att vinna detta ska du få fem stycken av den rödhåriga älvan i en vinnande kombination.

Features i Wings of Riches innebär underhållning

Spelets features bidrar till en hel del underhållning, och vår favorit är deras spreading wilds, som dyker upp i form av en utblommad maskros. Dess frön sprider sig sedan till intilliggande symboler och förvandlar dessa till wilds. Här finns även vanliga wilds, vilka precis som vanligt kan ersätta alla andra symboler, förutom symbolen för scatter.

Fånga trollsländorna

Symbolen för scatter är för övrigt en härlig trollslända, och landar du 3 av denna belönas du med inte mindre än 10 free spins. Under tiden dina fria snurr pågår, kan du också få nya spins, genom att landa 2 eller 3 trollsländor till. 2 nya trollsländor ger 5 ytterligare free spins, medan 3 trollsländor ger hela 10 free spins till. Samtidigt som du får free spins får du också en multiplikator – vilken kan ge upp till 5 gånger din vinst. Denna multiplikator dyker upp helt slumpmässigt när dina free spins pågår, och för varje gång den dyker upp så ökar den med 1x. När du slutligen nått 5x, kommer den att stanna på den nivån genom resterande snurr på din free spins omgång.

Summering av Wings of Riches

Allt som allt är Wings of Riches ett otroligt vackert spel, som man gärna spelar enbart för att det är så himla fint. Sedan skadar det ju inte att det delar ut vinster relativt ofta, och att det dessutom har en hel del intressanta features. Vi gillar som sagt deras spreading wilds bäst – mest för att det är så väldigt spännande att se var de nya wildsen landar.

Har du ännu inte provat det, så tycker vi att du ska ge det några snurr – vi tror inte att du kommer att ångra dig!