When Pigs Fly – NetEnts nya humoristiska slot har lanserats

NetEnt har under ett bra tag format ett mönster där de släpper ett spel i månaden. Man skulle kunna säga att When Pigs Fly är juli månads NetEnt spel, och detta bjuder på ett tema som utan tvekan kommer bli älskat av många av spelarna.

when pigs fly free spin

Tema

Temat i When Pigs Fly utmärks genom dess humor. Slotten har tagit en form som liknar gamla tecknade serier och detta är någonting som jag personligen tycker om eftersom det lockar fram ett leende på läpparna. I denna spelautomat finns det en handling. Denna går ut på att ett par grisar vill ta sig till rymden i sitt rymdskepp. De kan av någon anledning inte åka förrän spelaren har vunnit 8 gånger i rad på slotten. Exakt varför 8 vinster hjälper grisarna med avresan kan man dock fråga sig. Hur som helst så skickas spelaren in i freespinsläget så fort grisarna når rymden, och i detta läge så har antalet möjliga sätt att vinna på ökat kraftigt.

Funktioner

Detta spel bjuder på en funktion som man skulle kunna säga är speciell för slotten. Funktionen innebär att man får en re-spin efter varje omgång som resulterar i vinst. Om man skulle vinna även på denna re-spin så belönas man med ytterligare en re-spin, och så fortsätter det tills man har vunnit 8 gånger i rad varefter grisarna tar kurs mot rymden och freespinsläget sätts igång. Någonting som vi inte får glömma att nämna är att hjulen har en ganska speciell uppbyggnad. Hjul 1 och 6 består endast av en symbol vardera, hjul 2 och 5 består av tre symboler vardera och 3 och 4 består av 5 symboler vardera. Efterhand som man får på varandra följande vinster så vidgas dock hjulen och fler och fler symboler (och sätt att vinna på) dyker upp i spelautomaten.

Ha en bra dag!
Hälsningar Filip
free-spin.se