Regler och Villkor Free-spin.se

Free-spin.se är en casinojämförelsesida där du finner information som har med iGaming att göra. Vi publicerar material i informationssyfte. Det vi publicerar är bland annat recensioner, nyheter, kampanjer och annat som guidar våra användare genom spelmarknaden online.

På denna hemsida tjänas det pengar genom affiliatelänkar och reklam som leder våra användare vidare till våra samarbetspartners inom iGaming.  Är du nyfiken på vilka vi är som står bakom denna härliga sida, kan man läsa mer om oss här.
Genom att du använder Free-spin.se  accepterar du de allmänna villkor som gäller. Det är ditt egna ansvar att se till att du uppfyller den lagliga ålder som gäller för spel om pengar i det land du befinner dig i när du använder vår hemsida.  Läs även Integritetspolicy,som beskriver hur vi behandlar din personliga data.

Om webbplatsens innehåll

Allt material du finner på vår hemsida är kostnadsfritt och är publicerat i informationssyfte. Vi arbetar med att ständigt hålla all information uppdaterad och aktuell men de samarbetspartners vi har förbehåller sig rätten att utan förvarning ändra i sin information. Därmed kan vi inte garantera att allt vårt publicerade material alltid är aktuellt och felfritt.
Vi har ej något ansvar att alltid se till att allt vårt material är aktuellt.

Om ansvarsbegränsning

Det går inte att hålla Free-spin.se ansvarig för den eventuella skada eller förlust av personlig data som kan uppstå i samband med att du använder vår hemsida.
Vi kan ej heller hållas ansvariga för din oförmåga att använda vår hemsida eller det material som publiceras. Det samma gäller för användning av det publicerade materialet.
Vi kan ej heller hållas ansvariga för eventuell förlust av vinst, sälj, affärer eller intäkter. Det samma gäller för förlust av affärsmöjligheter, goodwill eller gott rykte.

Om immateriella rättigheter

Det är Free-spin.se som äger allt material på hemsidan och dess immateriella rättigheter. Allt material skyddas av upphovsrättsliga lagar och du kan ej använda det för kommersiellt syfte.
Användning av Free-spin.se är endast tillåtet i privat syfte.
Om det skulle förekomma material som är oetiskt, sexistiskt, diskriminerande, falsk, hotande eller av annan negativ karaktär förbehåller vi oss rätten att ta ort det. Det samma gäller för material som bryter mot internationella lagar eller bryter mot en persons integritet.

Om virus

Om du använder Free-spin.se är det ditt ansvar att se till att skydda din enhet från virus eller annan skadlig programvara. Vi kan ej garantera att vår hemsida är 100 % fri från detta. Vi kan heller ej hålla ansvariga för eventuell skada som virus eller skadlig programvara orsakar din enhet eller dess innehåll. Detta gäller även för nedladdat material.

Om utgående länkar och externa källor

Free-spin.se använder utgående länkar som leder till våra samarbetspartners hemsidor. Vi kan ej kontrollera eller hållas ansvariga för deras innehåll. De länkar vi publicerar är endast för informationssyfte.
Vi kan inte hållas ansvariga för eventuell förlust du får genom att använda de länkar vi erbjuder eller på de domäner som de leder till. Det är tillåtet att du länkar till Free-spin.se om du gör det från din egna domän eller en domän där du har tillstånd att publicera länkar.
Innehållet i våra användarvillkor kan uppdateras utan förvarning och vi råder dig att hålla dig uppdaterad om dessa.