Freespins på Subtopia

Hejsan hoppas du har haft en trevlig afton igår och att det fina vädret tittat fram idag även hos dig. Idag den 1 april bjuder Betsson alla kunder på 10 free spins på spelet Subtopia om man har gjort minst 1 insättningen mellan den 15 och 30 april. Besök Betsson och gå till spelet Subtopia så aktiveras dina freespins automatisk. Är du inte en av dem lovar betsson att bjuda dig på 10 free spins på onsdag istället om du gör en insättning idag. Jag vill även påminna om att betsson just nu har en free spins kampanj där du kan få 10 free spins på Mega Fortune varje dag .

10 free spins på subtopia hos betsson

Upp till 50 freespins och 1000kr gratis

Nya medlemmar hos Betsson har just nu enormt mycket att se fram emot eftersom de både kan se till att få free spins idag, få free spins varje dag under MegaFortune kampanjen och även få två sköna välkomstbonusar på samma gång. Så fort du gör din första insättning hos Betsson kommer du nämligen att få dubbelt så mycket pengar att spela med upp till 1000kr och upp till 50 free spins på spelet Starburst. Därefter kan du anmäla dig till de andra två kampanjer om du önskar öka dina vinstchasner ännu mer.

10 free spins varje dag

10 free spins varje dag kampanjen är verkligen något man inte ska missa om man vill öka sin vinstchanser till att vinna stort eftersom free spinsen gäller på jackpott spelet Mega Fortune som just nu är upp i 31 miljoner svenska kronor. Dessutom vet vi ju att Betsson är känt för att ha skapat flest miljonärer och för att även ha betalat ut den största jackpott vinsten online någonsin. Det känns som ett perfekt tillfälle att prova betsson på, gör det du också så kanske du blir den nya betsson miljonären.

Lycka till!

[preload=http://www.free-spin.se/wp-content/uploads/2013/05/subtopia-slots.jpg]