50kr gratis utan insättningskrav

50kr gratis utan insättningskrav till alla nya kunder hos Karamba. Pengarna kan användas på valfritt spel hos Karmba som erbjuder slots och skraplotter. Du kan vinna upp till 200.000kr med dina 50kr som du får helt gratis. Du kan använda gratispengar till att spela slots, skraplotter och games.

Karamba 50kr gratis

Insättningsbonus

Nya kunder i casinot får dessutom dubbelt så mycket pengar att spela för på upp till 3000kr. Gör tex en insättning på 500kr och få 1000 totalt att spela med eller utnyttja maxbonusen och sätt in 3000 kronor så får du hela 6000kr att jaga jackpotten med.

Bjud in dina vänner

Hos Karmba kan du även bjuda in dina vänner och ge dem 50kr helt gratis att spela för och själv få 250kr gratis när du gör din nästa insättning. Det här kan du göra varje gång du känner för att spela hos Karamba och på så sätt få mer pengar att spela för varenda gång samtidigt som du tipsar dina vänner om något de garanterat kommer att gilla och uppskatta.

Lojalitetsbonus

På de flesta spel tjänar du även 1 poäng för varje 10kr du satsar och kan sedan lösa ut dessa poäng till bonuspengar. Just det så roligt är det att vara kund hos Karamba. Det är nämligen inte så att du bara slösar pengar varje gång du spelar och inte vinner utan det är faktiskt så att du tjänar pengar hos Karamba varenda gång du spelar.

[preload=http://free-spin.se/wp-content/uploads/2013/01/karamba-50-kr-gratis.png]